Tato stránka používá cookies pro zajištění funkčnosti webu a získávání statistik návštěvnosti webu. Více informací.

info@spionsvet.cz
Telefonické objednávky: 8:00 - 16:00 - +420 606 818 515
KATEGORIE

TOP 20 nejlepších špionážních zařízení za rok 2024

 
TOP 20 nejlepších špionážních zařízení za rok 2022 
Výběr
Vybrat si tu správnou špionážní techniku ​​může být občas problém. V tomto článku Vám představíme dvacet nejlepších zařízení za rok 2020. Tento žebříček Vám může Vaše rozhodování se mezi produkty usnadnit. Kromě toho Vám prozradíme i pár tipů, na co dbát při výběru.
Výdrž baterie
To, kolik vydrží zařízení fungovat na jedno nabití, je jedna z klíčových informací, které byste měli při koupi zvážit. V tomto případě velmi záleží na tom, jaká bude kvalita finální nahrávky. Z pravidla čím kvalitnější nahrávka, tím menší výdrž baterie. Kromě výdrže, byste měli brát v úvahu i to, zda jde o vestavěnou baterii, externí, zařízení funguje na baterky nebo například napájením přes síťový kabel. 
Typ paměti
I zde máte z několika možností. Mnohé zařízení mají vnitřní paměť, přičemž Váš záznam si pak můžete přesunout do počítače, či jiného zařízení pomocí USB kabelu. Pro mnohé je však podstatně pohodlnější externí paměť neboli paměťová SD karta. Tu si následně majitel může vložit například i do mobilu a soubory si prohlédnout.
Rozměry a provedení
Jednoznačně nejdůležitějším aspektem při výběru jsou rozměry zařízení, které jste se rozhodli zakoupit. Ne vždy platí čím menší, tím lépe. Rozměry třeba dobře zvážit a posoudit podle toho, na co zařízení potřebujete použít. S tím souvisí i design. Dnes víme najít například kamery, které se na kamery vůbec nepodobají. Mohou mít tvar USB klíčů, rtů, budíků a mnohého jiného. 
Technické parametry
Tady už je to složitější. Záleží na tom, co od zařízení očekáváte. Pravidlem je dobře si zvážit co potřebujete, aby Vám zařízení poskytovalo a potom si správně vybrat to pravé. Vhodné je také poradit se s někým, kdo se v technice vyzná.
Přidaná hodnota
Teď už jde jen o detaily. Neboť právě ty dělají z obyčejného zařízení, to nejlepší. Třeba se zaměřit na ty nejmenší drobnosti. Například taková praktická spona, která Vám pomůže lépe kameru uchytit, se může zdát jako nepodstatná, ale v konečném důsledku Vám může usnadnit používání zařízení. teď, když už víte jak si vybrat to správě zařízení a na co si při výběru dát pozor, pojďme se podívat na to nejlepší ze špionážní techniky za rok 2020.
 
 
 
 
 
Wi-Fi fotorámeček Vám poskytne úžasné nahrávání s vysokým HD rozlišením a živé vysílání obrazu na Vašem smartphonu pomocí aplikace, kterou si můžete zdarma stáhnout. Zabudované Wi-Fi umožňuje ovládání, prohlížení a přehrávání videa ze smartphonu kdekoliv na světě. Umíte si video či fotku během sledování stáhnout do svého smartphonu. Nastavení je velmi rychlé a jednoduché. Kamera zaznamenává ve video rozlišení 1280x720p a záznamy nahrávek jsou automaticky uloženy na micro SD kartu až do 128 GB. Fotorámeček můžete použít na ochranu bytu, domu či na sledování kterékoliv místnosti a nikdo nebude ani jen tušit že ve fotorámečku je skrytá kamera.
 
Špionážní budík s Full HD kamerou a otočným objektivem 330 ° patří mezi nejprodávanější skryté kamery, navíc je možné si manuálně nastavit objektiv do libovolných úhlů. Je to i skutečné FM rádio, takže nikdo si nevšimne, že ve skutečnosti jde o opravdovou skrytou kameru. Tento špionážní budík je na jedné straně pěknou dekorací do Vaší kanceláře či domácnosti a zároveň je i velmi praktickou pomůckou. Zařízení je ideální pro zabránění krádežím a evidenci důkazů. Kamera je schopna nahrávat video ve Full HD rozlišení 1080P, nahrávání detekcí pohybu, vytváření fotofrafií a zvuková nahrávka. Tento budík se skrytou nenápadnou kamerou umožňuje otáčet kameru a nahrávat vše, co se před objektivem kamery odehrává.
 
 
Toto miniaturní zařízení Vám přímo na Vašem smartphonu ukáže, co se děje u Vás doma nebo v kanceláři. Kromě toho zařízení podporuje paměťové karty až do 32 GB a tak si můžete nahrávky kdykoliv stáhnout. Malé rozměry Vám jednoduše pomohou zařízení nenápadně skrýt. Miniaturní kamerový modul s možností přenosu signálu přes WiFi do mobilního telefonu či tabletu. Díky tomu, že přenos obrazu funguje přímo přes WiFi, tak nepotřebujete žádný speciální přijímač a obraz můžete přijímat přímo na vašem smartphone. K modulu je zdarma dodávána aplikace pro iPhone / Android. Díky miniaturním rozměrům lze tento modul snadno zakamuflovat. Modul je také vhodný pro instalace do nejrůznější elektroniky.
 
 
17. Kamera v knoflíku
 
 
 
Kamera skrytá v knoflíku je ideálním pomocníkem pro video záznam se zvukem a je tak malá, že ji lze ukrýt do kapsičky u košile. Kamkoliv umístíte tento výrobek, budete si jisti, že vám nic neunikne. Umožňuje nahrávat barevný videozáznam se zvukem (AVI), pořizovat fotografie (JPEG). Jednotlivá videa se ukládají na paměťovou kartu microSD (max. 8GB), která není součástí dodávky. Pokud dojde k vybití baterie během nahrávání, zařízení soubor s nahrávkou nejprve uloží a po té se vypne. Nabíjení je možné provádět pomocí dodávaného USB portu. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hledáte kameru, která je skutečně nenápadná, ukrývá se v předmětu, který dennodenně užíváte a je naprosto neviditelná? Pak je Full HD kamera ukryta v PET láhvi tou pravou a dokonalou skrytou kamerou, kterou pořídíte videa se zvukem naprosto jednoduše a hlavně nenápadně. PET láhev má využitelnost klasické láhve na vodu, nikdo si nevšimne, že tato plastová láhev v sobě ukrývá kameru! Videa vytváří ve Full HD kvalitě, nahrávání videí si volíte neomezeně nebo při detekci pohybu. Všechny videozáznamy je možné nahrávat na paměťovou kartu do maximální podpory 32GB (není součástí balení). Vyražte na cestu kolem, autem nebo jen tak na projížďku a snímejte všechno kolem sebe. Nebo máte nějaké podezření u Vás doma, v kanceláři nebo ve skladu? Nechte kameru v láhvi jen tak na stole nebo někde na poličce a všechna vaše podezření mohou být zaznamenána. Kamera v láhvi má všestranné využití!
 
Toto špionážní pero Vám zaručí perfektní video nahrávku, za jakýchkoliv okolností. Vypadá velmi elegantně a nenápadně zároveň. Obrovskou výhodou je i jeho možnost využití jako klasické pero, takže jeho nenápadnost je zaručena. Zařízení disponuje Full HD kamerou, takže Váš záznam bude vždy čistý, bez nežádoucích ruchů. Osloví Vás určitě i jeho jednoduché ovládání, které je standardem ve většině špionážních propisek. Samozřejmostí jsou i malé rozměry, které Vám dovolují se zařízením manipulovat jako se skutečným perem. Celý záznam je ukládán na zabudovanou flash paměť o velikosti 8, 16 nebo 32GB. Zařízení lze tedy využít i jako USB klíč. Ve střední části pera totiž najdete USB 2.0 výstup, který můžete snadno zapojit do Vašeho počítače. Toto špionážní pero patří mezi ty nejlepší. Je dokonale spolehlivé a určitě splní všechny Vaše očekávání.
 
 
 
 
 
Toto nejmenší špionážní sluchátko Vám zajistí perfektní zvuk a absolutní diskrétnost. Zařízení lze jednoduše spárovat s Vaším smartphonem pomocí bluetooth.
Nejtenší bluetooth smyčka má vestavěný 10W zesilovač, díky kterému budete slyšet v mikro sluchátku zvuk silnější a kvalitnější než kdykoliv předtím. Naše bluetooth smyčka má extrémní výdrž až 5 hodin na jedno nabití. Bluetooth smyčku můžete díky výkonnému zesilovači klidně nechat viset volně na krku, ba dokonce si ho dát i do kapsy a přesto v mikrosluchátku slyšíte svého partnera srozumitelně a čistě.
 
 
 
Pokud potřebujete skrytou kameru s dlouhou výdrží, avšak nejste schopen ji připojit k elektrické zásuvce, tak potom kamera ukrytá v knize je ten správný produkt pro vás. Tato jedinečná skrytá kamera má výdrž 30 hodin. To znamená, že ji můžete nechat na polici nebo mezi knihami a monitorovat prostor déle než jeden den. Kamera má funkci detekce pohybu, takže zaznamená a vytvoří nahrávku pouze pokud v místnosti bude pohyb. Všechny sloty, jako USB slot pro nabíjení, slot na SD kartu a jiné jsou ukryté uvnitř, tak si ani nikdo nevšimne, že se v knize nachází kamera.
 
 
 
 
 
 
GPS Tracker TK-108 je výkonný GPS lokátor s extrémní výdrží v pohotovostním režimu až 100 dní, který je vhodný na hlídání / sledování vozidel, karavanů, přívěsů, kamionů, nákladních vozidel, motocyklů či lodí. Umožní snadno zjistit, kde se právě nachází Vaše auto, či jiný majetek. GPS Tracker je vybaven silným magnetem a je voděodolný IP66, takže jej lze snadno připevnit například na podvozek vozidla iv nepříznivém počasí. K používání není nutná žádná odborná instalace zařízení, ani nic podobného! Zařízení má GPS modul který je velmi rychlý a přesný. Zařízení pracuje s přesností + - 5m kdekoliv na zemi. Zařízení odesílá zeměpisné souřadnice i rychlost objektu kterou se pohybuje. Stačí vložit SIM kartu a můžete začít používat GPS tracker TK-108 podle Vašich potřeb.
 
 
 
 
 
 
 
 
Obnovte odstraněny SMS (textové zprávy) a proveďte komplexní analýzu dat z karty SIM. Obnova dat ze SIM karty je snadno použitelné zařízení, které získává odstraněny i aktuální soukromé textové zprávy, jakož i další důvěrné informace uchovávané na  sim kartě mobilních telefonech včetně seznamu uskutečněných a přijatých hovorů. K údajům se snadno dostanete pomocí přehledů vygenerovaných z intuitivního softwaru produktu. Záchrana SIM karty je snadno použitelná čtečka SIM karet, která je navržena k obnovení odstraněných textových zpráv (SMS) ze SIM karet. Přístroj zobrazí i poslední volaná čísla, pokud jsou uložena na kartě SIM. Stačí vložit SIM kartu do čtečky a spustit software na obnovení odstraněných informací.
 
 
 
10. GSM odposlech N9 
 
GSM odposlech N9 patří mezi nejmenší GSM zařízení, které dokáže odposlouchávat okolí, aniž by si toho někdo všiml. Stačí do zařízení vložit SIM kartu normální velikosti bez PIN kódu, zavolat na zařízení a následně můžete odposlouchávat, co se děje v okolí odposlechu. Nastavte si zpětné volání a odposlech N9 automaticky zavolá na Vaše číslo, jakmile detekuje zvuk ve svém okolí. Pokud hledáte něco malého, nenápadného a cenově přístupného, GSM odposlech N9 je ten pravý pro Vás! Do zařízení je možné vložit libovolnou SIM kartu českého i zahraničního operátora a po vytočení jejího čísla můžete hned začít odposlouchávat prostor až do vzdálenosti 7 metrů od štěnice.

 

 

SIM karta pro zařízení musí být kompatibilní s 2G GSM sítí.

 
 
 
Bezpečnostní Wi-Fi kamera je ukryta v nenápadné černé krabičce označované jako "Black Box" Full HD rozlišení, je bezdrátová a záznam ukládá na paměťovou mikro SD kartu. Na jedno nabití baterie je špičková kamera schopná nahrávat až 8 hodin . Nenápadná krabička, která na sebe jen tak neupozorní, v sobě ukrývá kvalitní miniaturní kameru s Full HD (1080p) rozlišením a bezdrátovým přístupem Wi-Fi . Predstaujeme vám velmi dobře maskovanou skrytou kameru v černé krabičce - black boxu. Do naší nabídky jsme ji zařadili hlavně kvůli její dobrým funkcím. Nastavení kamery je velmi jednoduché - stačí vložit SD kartu, podpora až do velikosti 128GB, Nabít baterii (nebo připojit do sítě) a je připravena k provozu. Její univerzální design umožňuje kameru ukrýt téměř kdekoliv, či na poličku nebo ukrýt mezi knihami. Svými rozměry zařízení připomíná power banku nebo externí hard disk.

 

 
 
 
Představujeme Vám nové hodinky v našem sortimentu, které vypadají úplně jako klasické pánské náramkové hodinky, jedná se však o špionážní hodinky s Full HD kamerou a nočním viděním. Černé hodinky s Full HD kamerou a nočním viděním mají vestavěnou 16 GB paměť, vytvářejí video se zvukem, samotné audio nahrávky a fotografie. Hodinky mají kožený náramek, vypadají jednoduše a elegantně zároveň. Kromě klasických hodin pro zobrazování času je v nich zabudovaná kamera s vysokým rozlišením 1920 x 1080P, mikrofon a paměť s kapacitou 16 GB, do které se automaticky ukládá audio / video záznam. Špionážní hodinky mají jednoduché ovládání, elegantní design, malé rozměry a jsou snadno přenosné. Hodinky mají využití v oblasti obchodu, vzdělávání, bezpečnosti, médií, soudnictví, cestovního ruchu, zdravotnictví a životních a jiných oblasti. Hodinky splní nároky i toho nejnáročnějšího uživatele.Tyto hodinky s IR kamerou mají v sobě zabudovaný speciální čip, který umožňuje nahrávání v téměř úplné tmě.
 
 
 
To, že špionážní kamery se dokáží ukrývat v těch nejběžnějších věcech jsme si už řekli výše. Na sedmém místě se umístila kamera, která se nachází v předmětu, který je v kanceláří jedním z nejběžnějších. S tímto špičkovým hlasovým záznamníkem Vám neunikne žádný detail! Diktafon UC-60 navíc disponuje skrytou kamerou, takže můžete nahrávat video ve Full HD rozlišení s audiozáznamem, aniž by si to někdo všiml. Zařízení má snadné a jednoduché ovládání, elegantní vzhled, snadno se přenáší, je výborný pomocník pro zajištění rodiny. Je to praktické zařízení, které využije každý zákazník. S touto nenápadnou kamerou můžete dělat video záznamy a využít ji prakticky kdekoliv: při studiu, v businessu, na ochranu, při vymáhání práv a dělání důkazního materiálu, při turistice, sportu, ve zdravotnictví nebo pro zábavu. Diktafon má také detekci pohybu a nahrává videa na paměťovou TF kartu s podporou do 128 GB (není součástí balení).
 
Tato prodlužovačka se ničím neliší od té, kterou doma už určitě máte. Jediným rozdílem je to, že na tomto zařízení naleznete slot na SIM kartou, pomocí které budete moci kdykoli po zavolání na číslo přidělené k SIM kartě slyšet, co se v dané místnosti děje. Zařízení zachytí zvuky až do vzdálenosti 7 metrů a je ideální jako nenápadné odposlouchávací zařízení do Vašeho bytu nebo kanceláře.
 
 
 
V tomto jedinečném USB klíči se nachází skrytý digitální diktafon. Zdá se a pracuje jako plně funkční USB klíč.
Poskytuje až 30 hodin nepřetržitého nahrávání zvukového záznamu. Hlasový záznamník umožňuje nahrávat zvukové soubory a ukládat je na vnitřní 4GB / 8GB paměť. Můžete si nahrát zvuk z Vašich důležitých setkání, přednášek, rozhovorů ... Záznamy z diktafonu jsou velmi zřetelné až do vzdálenosti 7 metrů. Přehrávání uložených záznamů si víte poslechnout přímo na USB klíči, stačí jen připojit sluchátka. Toto zařízení má všechny funkce běžného USB klíče, který může ukládat soubory a data přenášet do PC. Diktafon je velmi dobře maskovaný a je k nerozeznání od běžného USB klíče. Výdrž baterie na jedno nabití je až 30 hodin! USB klíč lze nosit připevněn na klíčích a mít jej tak kdykoliv připraven pro skryté nahrávání.
 
 
Nový diktafon v usb klíči MQ-U350 je aktualizovaná verze MQ-U350 Exclusive. Mezi nové funkce patří: nový design, dvojnásobná paměť (8GB) a čas / datum razítko (pouze Windows). Je to nejsilnější a funkcemi nabitý flash disk hlasový záznamník na trhu. Špičkový špionážní flashdisk byl vyvinut a vyroben v Jižní Koreji tak, aby uspokojil všechny požadavky dnešního uživatele. Tento diktafon se kvalitou zvuku, pohodlným ovládáním a maximální spolehlivostí dokáže vyrovnat i mnohonásobně dražším odposlechem. Noste odposlech ve flash disku stále při sobě a diskrétně si nahrajte všechny potřebné situace. Nechte mikro diktafon na stole či v přihrádce ve vozidle a získejte informace za vaší nepřítomnosti. Diktafon je velmi dobře maskovaný a je k nerozeznání od běžného USB klíče. Diktafon je vybaven módem detekcí hlasu, ve kterém vydrží až neuvěřitelných 25 dní na jedno nabití! USB klíč lze nosit připevněn na klíčích a mít jej tak kdykoliv připraven pro skryté nahrávání.
 
 
2K DVR kamera v powerbance s detekcí pohybu a nočním viděním je nejnovější powerbanka v našem eshopu! Pokud hledáte skrytou a nenápadnou kameru v powerbance, pak je tato powerbanka ta pravá pro Vás! Můžete jí monitorovat domácnost, sklad, kancelář, dětský pokoj nebo pokoj prarodičů nebo ji můžete využít i v exteriéru ať při kamerovaní přírody nebo zvířat, rovněž ji využijete i na cestách. Tato kamera v powerbance má silnou vestavěnou 10 000 mAh baterii, takže dokáže nahrávat nepřetržitě přes den cca 8 hodin. Kamera má noční vidění, takže nahrávání v noci je také samozřejmostí. Kamera je vybavena PIR senzorem, takže jakýkoliv pohyb před kamerou zostatne zaznamenán. Skrytá kamera v powerbance Vám umožní nahrávat videa se zvukem v 2K rozlišení, přičemž záznamy ukládá na paměťovou kartu s podporou paměti až do 256 GB (není součástí balení). Tato powerbanka nejenže vypadá jako klasická powerbanka ale má i stejné funkce a tedy nabíjení telefonů a ostatních elektrických zařízení přes USB port + bezdrátové nabíjení telefonů. 2K DVR kamera je skvělým společníkem na cestách, přičemž ji víte využít jako kameru nebo i jako nabíječku. Výhodou této kamery v powerbance je i to, že můžete nahrávat videa i během nabíjení. Nikdo si přitom ani nevšimne, že se jedná o skrytou kameru v powerbanke!
 
GSM odposlech s velmi čistým zvukem a velmi dlouhou výdrží až 20 dní při detekci zvuku. Exkluzivní GSM odposlech, který jen těžko najde konkurenta. GSM odposlech PROFI 20 vydrží v provozu až 20 dní, a to i při zapnuté detekci hlasu. GSM odposlech PROFI 20 si stejně jako PROFI 10 drží velmi kompaktní rozměry, ale nabízí extrémní výdrž. GSM odposlech PROFI 20 nabízí více než 6x delší výdrž než jakýkoliv standardní GSM odposlech! GSM odposlech PROFI 20 je vhodný zejména pro dlouhodobý monitoring prostorů, ve kterých není možné připojení do el. sítě.  Je to špičkové zařízení malých rozměrů, které slouží na odposlech ať už u Vás doma, v kanceláři, ve skladu nebo kdekoliv, kde je dobrý GSM dosah. Stačí do něj vložit jen SIM kartu a odposlouchávání může začít. Žádný detail Vám neunikne, protože PROFI Vám zavolá jakmile se objeví nějaký hluk v jeho okolí. Zda Vás někdo pomlouvá, podvádí nebo chce vykrást, odposlech GSM PROFI je připraven Vám to ihned prozradit. GSM PROFI je inteligentní zařízení, jehož koupi určitě neprohloupíte.
 
 
SIM karta pro zařízení musí být kompatibilní s 2G GSM sítí.
 
 
 
Na prvním místě se umístila WiFi kamera v digitálních hodinách, která je jedním z nejlepších řešení při ochraně Vašeho majetku.
Skrytá WiFi kamera v digitálních hodinách hlídá Váš byt před zloději či vám umožní kontrolovat si prostor po dobu vaší nepřítomnosti. Slouží i jako chůva Vašich dětí. Skrytá WiFi IP kamera s HD rozlišením, P2P, WiFi a 120 ° úhlem záberu.
Táto špionážní kamera je první s funkcemi LCD displeje, nahrávání videa, super nočního vidění, budíku, datumu a teploty. Teplota se aktualizuje každé 2 hodiny, což Vám umožní zjistit teplotu v reálném čase, když jdete domů.
Skrytá kamera dokáže zachytit jasný obraz i při nočním vidění. Má vysoké rozlišení 1080P s detekcí pohybu.
Tuto Wi-Fi skrytou kameru v digitálních hodinách můžete umístit na stolek nebo do poličky, aniž si někdo všiml, že se jedná o kameru.Po stažení aplikace, která je dostupná pro Android i iOS můžete sledovat na telefonu, tabletu nebo počítači , co se děje ve Vaší domácnosti.

 

ZDARMA
AKCE
SKLADEM
Špionážní budík s Full HD kamerou a otočným objektivem o 330 °
Špionážní budík s Full HD kamerou a otočným objektivem o 330 °

Špionážní budík s Full HD kamerou a otočným objektivem o 330 °

Tento špionážní budík je jednak pěknou dekorací do vaší kanceláře nebo domácnosti, ale i velmi praktickou pomůckou. Zařízení je ideální pro zabránění krádežím a evidenci důkazů.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: více než 10 ks
3 420.00 Kč
zobrazit
ZDARMA
SKLADEM
Wi-Fi Full HD kamerový modul s baterií
Wi-Fi Full HD kamerový modul s baterií

Wi-Fi Full HD kamerový modul s baterií

Wi-Fi Full HD kamerový modul s možností přenosu signálu přes Wi-Fi do mobilního telefonu či tabletu. Díky tomu, že přenos obrazu funguje přímo přes WiFi, tak nepotřebujete žádný speciální přijímač a obraz můžete přijímat přímo na vašem smartphonu. K modulu je zdarma dodávána aplikace pro iPhone / Android.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: více než 10 ks
3 100.00 Kč
zobrazit
ZDARMA
NOVINKA
Skrytá WiFi HD kamera v láhvi s nočním viděním
Skrytá WiFi HD kamera v láhvi s nočním viděním

Skrytá WiFi HD kamera v láhvi s nočním viděním

Skrytá WiFi kamera v láhvi hlídá váš byt před zloději zda vám umožní kontrolovat si prostor po dobu vaší nepřítomnosti.
Dodací doba: 14 dní
3 900.00 Kč
zobrazit
TOP
Pero s Full HD kamerou a 16 /32GB pamětí
Pero s Full HD kamerou a 16 /32GB pamětí

Pero s Full HD kamerou a 16 /32GB pamětí

Luxusně vypadající pero je nejpraktičtější pomůckou při nahrávání videa se zvukem, nebo vytváření fotografií. Pero je možné použít jako standardní psací pero, ale také jako špionážní kameru na osobní využití. Video záznam se automaticky ukládá na vestavěnou integrovanou flash paměť, která při spojení s libovolným počítačem vykazuje funkce standardního USB disku. O přísun energie a následné nabíjení se stará ukrytý USB 2.0 výstup, který je ukryt ve střední části pera.
Dodací doba: 14 dní
2 450.00 Kč
zobrazit
ZDARMA
SKLADEM
TOP
TOP model 2024 Špionážní sluchátko s vylepšenou Bluetooth smyčkou s externím mikrofónem+ 10W zesilovač
TOP model 2024 Špionážní sluchátko s vylepšenou Bluetooth smyčkou s externím mikrofónem+ 10W zesilovač

TOP model 2024 Špionážní sluchátko s vylepšenou Bluetooth smyčkou s externím mikrofónem+ 10W zesilovač

Indukční smyčka z tohoto mikrosluchátka má vestavěný 10W zesilovač, díky kterému uslyšíte v mikro sluchátku zvuk silnější a kvalitnější než kdykoliv předtím. Naše bluetooth smyčka má extrémní výdrž až 8 hodin na jedno nabití. Bluetooth smyčku můžete díky výkonnému zesilovači klidně nechat viset volně na krku, ba dokonce si ji dát i do kapsy, a přesto v mikrosluchátku slyšíte svého partnera srozumitelně a čistě.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: více než 10 ks
3 300.00 Kč
zobrazit
- 24 %
SKLADEM
Kamera ukrytá v knize s detekcí pohybu a nočním viděním
Kamera ukrytá v knize s detekcí pohybu a nočním viděním

Kamera ukrytá v knize s detekcí pohybu a nočním viděním

Pokud potřebujete skrytou kameru s dlouhou výdrží, avšak nejste schopen ji připojit k elektrické zásuvce, tak pak kamera ukrytá v knize je ten správný produkt pro vás. Tato jedinečná skrytá kamera má výdrž 30 hodin. To znamená, že ji můžete nechat na polici nebo mezi knihami a monitorovat prostor déle než jeden den. Kamera má funkci detekce pohybu, takže zaznamená a vytvoří nahrávku pouze pokud v místnosti bude pohyb. Všechny sloty, jako USB slot pro nabíjení, slot na SD kartu a jiné jsou ukryté uvnitř, tak si ani nikdo nevšimne, že se v knize nachází kamera.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: 2-5 ks
2 799.00 Kč
3 700.00 Kč
-24%
zobrazit
ZDARMA
- 29 %
SKLADEM
TOP
GPS Tracker TK-104
GPS Tracker TK-104

GPS Tracker TK-104

GPS Tracker TK-104 je velmi solidní zařízení s extrémní výdrží až 60 dní, který je vhodný na hlídání vozidla, karavanů, či přívěsů.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: více než 10 ks
4 200.00 Kč
3 540.00 Kč
-29%
zobrazit
Mini USB Keylogger Airdrive/ Airdrive Pro
Mini USB Keylogger Airdrive/ Airdrive Pro

Mini USB Keylogger Airdrive/ Airdrive Pro

AirDrive Keylogger je ultra-malý USB keylogger s dĺžkou len 21 mm a je prístupný s ľubovoľným zariadením Wi-Fi, ako je počítač, prenosný počítač, tablet alebo smartphone. AirDrive Keylogger Pro je vylepšená verzia programu AirDrive Keylogger s ďalšími možnosťami pripojenia. Funguje ako Wi-Fi hotspot aj ako Wi-Fi zariadenie, čo umožňuje funkcie ako e-mailové správy, časové pečiatky a dátové prenosy.
Dodací doba: 14 dní
1 700.00 Kč
zobrazit
TOP
GSM odposlech s lokátorem v USB kabelu
GSM odposlech s lokátorem v USB kabelu

GSM odposlech s lokátorem v USB kabelu

Voláním a GPS modulem pro lokalizaci. Tento kabel dokáže vykonávat svoji běžnou funkci nabíjení. Pro funkčnost je nutné USB kabel připojit k mobilnímu záložnímu zdroji (Power Bank), nebo do běžné auto USB nabíječky, případně do jakékoli standardní USB zásuvky.
Dodací doba: 14 dní
2 590.00 Kč
zobrazit
AKCE
Černé hodinky s rozlišením 1920 x 1080, nočním viděním a detekcí pohybu
Černé hodinky s rozlišením 1920 x 1080, nočním viděním a detekcí pohybu

Černé hodinky s rozlišením 1920 x 1080, nočním viděním a detekcí pohybu

Tyto špionážní hodinky s IR kamerou jsou novinkou v našem sortimentu, mají vše, co si zákazník může přát. FUNKCE: nejvyšší rozlišení 1920x1080 px., detekce pohybu, vodotěsné, IR noční vidění, webkamera, možnost výběru 4GB/8GB/16GB
Dodací doba: 14 dní
1 690.00 Kč
zobrazit
- 29 %
TOP
Špionážní kamera ukrytá ve flash disku 4 v 1 s detekcí pohybu
Špionážní kamera ukrytá ve flash disku 4 v 1 s detekcí pohybu

Špionážní kamera ukrytá ve flash disku 4 v 1 s detekcí pohybu

Zařízení je schopné dělat fotografie a videa s vysokým rozlišením, zařízení má snadné a jednoduché ovládání, elegantní vzhled, snadno se přenáší, je výborné na zabezpečení rodiny. Je to praktické zařízení, které využije každý zákazník.
Dodací doba: 14 dní
999.00 Kč
1 400.00 Kč
-29%
zobrazit
ZDARMA
AKCE
SKLADEM
 GSM odposlech v prodlužovačke
 GSM odposlech v prodlužovačke

GSM odposlech v prodlužovačke

Odposlech v rozdvojce je velmi praktická, maskovaná verze GSM odposlechu, který je možné použít v jakékoli kanceláři či v bytě. Rozdvojka vypadá úplně normálně, je volně dostupná v síti hobby marketů a samozřejmě je také plně funkční. Na rozdvojce nikde nenajdete slot na SIM kartu. Díky tomu, že je rozdvojka stále zapojena v síti, tak není potřeba odposlech uvnitř nijak externě dobíjet. GSM odposlech v rozdvojce je tedy vhodný zejména pro dlouhodobé použití.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: více než 10 ks
3 900.00 Kč
zobrazit
SKLADEM
TOP
Špičkový diktafon ve flash disku s extrémně dlouhou výdrží a velmi kvalitním zvukem
Špičkový diktafon ve flash disku s extrémně dlouhou výdrží a velmi kvalitním zvukem

Špičkový diktafon ve flash disku s extrémně dlouhou výdrží a velmi kvalitním zvukem

V tomto jedinečném flash disku se nachází skrytý digitální diktafon. Vypadá a pracuje jako plně funkční flash disk. Poskytuje až 30 hodin nepřetržitého nahrávání zvukového záznamu. Hlasový záznamník umožňuje nahrávat zvukové soubory a ukládat je na vnitřní 4GB / 8GB paměť. Stačí stisknout přepínač na straně a automaticky se začne nahrávání. Přehrávání uložených záznamů si můžete poslechnout přímo na flash disku, stačí jen připojit sluchátka.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: více než 10 ks
990.00 Kč
zobrazit
- 31 %
SKLADEM
TOP
Esonic MQ-U350 - Špionážni diktafon s detekcí zvuku
Esonic MQ-U350 - Špionážni diktafon s detekcí zvuku

Esonic MQ-U350 - Špionážni diktafon s detekcí zvuku

Nový diktafon ve flash disku MQ-U350 je aktualizovaná verze MQ-U300 Exclusive. Mezi nové funkce patří: nový design, dvojnásobná paměť (8 GB) a čas / datum razítko (pouze Windows). Je to nejsilnější a funkcemi nabitý flash disk hlasový záznamník na trhu.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: více než 10 ks
2 250.00 Kč
3 350.00 Kč
-31%
zobrazit
AKCE
TOP
PowerBanka s kamerou HD 1080P, nočním viděním a detekcí pohybu
PowerBanka s kamerou HD 1080P, nočním viděním a detekcí pohybu

PowerBanka s kamerou HD 1080P, nočním viděním a detekcí pohybu

Skrytá kamera v power bance je ideálním prostředkem pro odhalení zloděje, či jiného nežádoucího živlu například ve vaší kanceláři. Power banku můžete nechat ležet na stole, kde bude zcela nenápadná a díky detekci pohybu zaznamená jakýkoliv pohyb. Díky velmi dlouhé výdrži dokáže power banka uhlídat vaši kancelář, sklad či byt, i když budete pryč celý den. Kamera je vybavena funkcí detekce pohybu, nočním viděním a rozlišením videa 1920x1080p při 30fps. Power banka má kapacitu 3000mAh. PowerBank můžete použít i na nabití vašeho telefonu.
Dodací doba: 14 dní
2 390.00 Kč
zobrazit
- 60 %
SKLADEM
TOP
Špičkový GSM odposlech N10
Špičkový GSM odposlech N10

Špičkový GSM odposlech N10

Špičkový GSM odposlech N10 se od svého předchůdce N9 liší tím, že do něj vkládáte namísto normální SIM karty - Nano SIM kartu. N10 má jiný design a nastavení. Tato GSM štěnice díky svým miniaturním rozměrům (4x3x1cm) v kombinaci s dokonale čistým zvukem a funkcí automatické aktivace hlasem patří mezi opravdu špičkové odposlechy.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: více než 10 ks
990.00 Kč
2 460.00 Kč
-60%
zobrazit
ZDARMA
SKLADEM
Bezpečnostní DVR kamera 1080p s detekcí pohybu a nočním viděním
Bezpečnostní DVR kamera 1080p s detekcí pohybu a nočním viděním

Bezpečnostní DVR kamera 1080p s detekcí pohybu a nočním viděním

Bezpečnostní DVR kamera je ukryta v černé krabičce označované jako "Black Box" má Full HD rozlišení, je bezdrátová a záznam ukládá na paměťovou mikro SD kartu.
Dodací doba: Do 48 hodín
Skladem: 2-5 ks
3 400.00 Kč
zobrazit
ZDARMA
- 24 %
TOP
Wi-Fi kamera v digitálních hodinách s nočním viděním a detekcí pohybu IP035
Wi-Fi kamera v digitálních hodinách s nočním viděním a detekcí pohybu IP035

Wi-Fi kamera v digitálních hodinách s nočním viděním a detekcí pohybu IP035

Skrytá WiFi kamera v digitálních hodinách hlídá Váš byt před zloději či vám umožní kontrolovat si prostor po dobu vaší nepřítomnosti. Slouží i jako chůva Vašich dětí. Skrytá WiFi IP kamera s HD rozlišením, P2P, WiFi a 120 ° úhlem záběru.
Dodací doba: 14 dní
3 900.00 Kč
5 100.00 Kč
-24%
zobrazit
TELEFONICKÁ OBJEDNÁVKA +420 606 818 515

KVALITA

Jsme specialisté v oboru a nabízíme kvalitní špionážní techniku již 15 let. Jsme výhradním dovozcem jednotlivých značek.

SPOKOJENOST

Garance vrácení peněz do 14 dnů. Pokud se zbožím nebudete spokojeni, vrátíme Vám plnou částku.

ZÁRUKA

Zajišťujeme bezproblémové a rychlé vyřízení reklamací a záručních oprav. Záruka: 2 roky.

RYCHLÉ DORUČENÍ

Zboží, které máme skladem odesíláme do 48 hodin.

SORTIMENT

Nejnižší cena a jedinečnost špionážní techniky

Produkt byl přidán do košíku: